Header

 

Novice iz Doline Soče

---

 

 

Kot smo že poročali, se je smaragdom reke Soče pridružilo še eno zlato.  ???? Sedaj lahko vidite tudi prejeto priznanje.

ITB Berlin je našo celoletno kampanjo leta 2020, ki jo je zasnovala Nea Culpa Tourism Marketing Agency, nagradil z zlatim priznanjem The Golden City Gate

Spomladi smo potovali Nazaj k izviru, se poleti prepustili - Grem s tokom. Moja Dolina Soče - in jeseni hodili Od reke do neba. 121 prijavljenih del, 23 držav in samo 4 zlate nagrade v kategoriji kampanj, med njimi naša zgodba mitološke reke, glavne junakinje vseh 3 video in foto zgodb.

Soče in njene #evergreen energije ne pozabiš nikoli  ???? ????

---

RAZPIS za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče

S kolektivno blagovno znamko Iz Doline Soče želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost rokodelskih izdelkov, pridelkov in živilskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način ter njihovih ponudnikov na območju podeljevanja pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, ki pokriva območje štirih občin Destinacije Dolina Soče (Bovec, Kobarid, Tolmin, Kanal ob Soči). 
 
Pogoje za pridobitev pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, prijavnice in termine ocenjevanj v letu 2021 preverite na razpis za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče.

V naslednjih tednih bomo organizirali več individualnih konzultacij za rokodelske izdelke, prve bodo potekale 8. 4. in 14. 4. 2021. Za prijavo na konzultacije in podrobne informacije se lahko obrnete na Tjašo Bizjak, ki je na voljo
•    na telefonski številki 041 753 011
•    in prek elektronske pošte: tjasa.bizjak@dolina-soce.si.   
 
Veselimo se sodelovanja in se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo dosežemo višjo kakovost in prepoznavnost ponudbe z lokalno dodano vrednostjo certificirane s KBZ Iz Doline Soče.

Veselimo se sodelovanja in se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo dosežemo višjo kakovost in prepoznavnost ponudbe z lokalno dodano vrednostjo certificirane s KBZ Iz Doline Soče.

---