Header

 

Aktualno iz Doline Soče

---
Foto: Boris Pretnar

Gostinska ponudba v času zaprtja

Gostinska dejavnost priprave in strežbe jedi in pijač v gostinskih obratih je žal še vedno prepovedana. Dovoljen pa je osebni prevzem in dostava. 

Vse ponudnike, ki ponujate to možnost ali imate drug zanimiv model poslovanja, vabimo, da nam to sporočite na info@dolina-soce.si, da skupaj oblikujemo seznam tovrstne ponudbe na naši spletni strani. 

Z vsemi, ki vas te storitve zanimajo, pa bomo v naslednjih tedenskih novičkah delili povezavo.

Želimo razširiti glas o lokalnih dobrotah in izdelkih med prebivalce v Dolini Soče in približati dolino tudi vsem obiskovalcem, ki letos ne morejo k nam.

Foto: Boris Pretnar

Lokalno je najboljše. Kmalu pa bo tudi čas za medsebojno obdarovanje. 

---

Skupno sodelovanje s turističnimi ponudniki

Turistični ponudniki v Dolini Soče ste že prejeli vabilo za podpis partnerske pogodbe za skupno sodelovanje z Javnim zavodom za turizem Dolina Soče. Vsem, ki ste se že odzvali, se najlepše zahvaljujemo, ostale pa še vabimo k sodelovanju.

V zavodu smo ta čas izkoristili tudi za prenovo spletne strani. V prenovljeni podobi bo spletna stran zaživela v začetku novega leta. Želimo si združiti čim več ponudnikov v Dolini Soče, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Za več informacij smo vam na voljo na info@dolina-soce.si.

---

Potopisno predavanje

Pogrešate avanture in potovanja?

Zoran Furman vas vabi na pot s kombijem iz Slovenije do Dakarja in naprej do Burkine Faso. Pridružite se mu danes, 27. novembra, ob 19:00.

Spletno potopisno predavanje bo potekalo v sklopu dogodka E-povratna vozovnica, ki ga organizira Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin.

Foto: vir Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Informacije in povezava do spletnega dostopa so na voljo tukaj>

---
Foto: Jošt Gantar

Biseri Doline Soče

V Dolino Soče so jesenske barve prinesle čarobnost, a s hladnejšimi dnevi na vrata že trka tudi zima. Na osojnih delih, kamor sonce ne seže več, je pogled na belo ivje že pravljičen.

Spremljajte nas na našem Instagram profilu socavalley in Facebook profilu soca.valley

#socavalley #dolinasoce - vse domačine, ki še vedno lahko odkrivate kotičke po Dolini Soče, vabimo, da nas v svojih objavah označite. Skupaj odkrivajmo Dolino Soče in delimo zgodbe. 

---