Header

 

Aktualno iz doline Soče med 3. in 9. februarjem

---

Ste inovativni? Prijavite se na poziv Snovalec 2020 

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za naziv Snovalec 2020, s katerim pomaga pri uresničevanju inovativnih projektov s področja turizma. Za najboljše ideje je na voljo 30.000 evrov nepovratnih sredstev, ki jih bodo razdelili med tri finaliste.

Rok za prijavo je 28. 2. 2020 (do 23:59). V primeru dodatnih vprašanj ali težav pri oddaji prijav pišite na inovativnost@slovenia.info

Za poziv Snovalec 2020 bo organiziran tudi informativni dan, in sicer 13. februarja 2020 ob 13.00 uri v prostorih Slovenske turistične organizacije na Dimičevi 13, Ljubljana, sejna soba v 2. nadstropju. 

Več informacij najdete tukaj.

---
Foto: vir STO

Dolina Soče se v sklopu Julijskih Alp predstavlja na sejmih

V januarju je potekal sejem FESPO Zürich, kjer se je v sklopu Julijskih  Alp predstavila tudi dolina Soče. Skupaj z drugimi slovenskimi destinacijami se je predstavila kot butična in zelena destinacija. Švica velja za enega od rastočih trgov, s katerega število obiskovalcev v Sloveniji stalno narašča.

Slovenija je bila letos izbrana kot ena od petih destinacij, ki jo je v okviru izpostavitev na sejmu obiskala delegacija novinarjev in predstavnikov različnih švicarskih medijev.

---

Rezervacijski sistem Feratel - individualne delavnice

V februarju pripravljamo individualne delavnice za ponudnike, ki že uporabljate rezervacijski sistem Feratel, ter za nove, ki bi ta sistem šele želeli uporabljati. Namen delavnic je, da se s Feratelom še bolje spoznate, osvojite urejanje nastavitev ali da vam dostop šele uredimo in razložimo delovanje.

Zainteresirani kontaktirajte TIC Tolmin (05 38 00 480), TIC Kobarid (05 38 00 490) ali TIC Bovec (05 30 29 647). 

 

---