Header

 

Aktualno iz doline Soče med 17. in 23. junijem 2019

---

Novo brezplačno »P2« parkirišče v Tolminskih koritih

Pred viškom turistične sezone smo za vse obiskovalce Tolminskih korit uredili novo, brezplačno parkirišče na območju Štrklepce, ki se nahaja na izhodu iz Tolmina v smeri vas Zatolmin.

V juniju je ob sobotah, nedeljah in praznikih od parkirišča do Tolminskih korit organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz med 10.00 in 16.00 uro, julija in avgusta pa bo avtobus na voljo vsak dan. V dneh, ko »Shuttle bus« ne vozi, se lahko obiskovalci Tolminskih korit iz parkirišča »P2« sprehodite po pločniku do vasi Zatolmin in nato sledite tablam za Tolminska korita – cca. 15 min hoje. Tu je tudi prostor za avtobuse, ki goste pri vstopnem mestu v Tolminska korita lahko odložijo, a tam ne smejo več parkirati.

Na parkirišču ''P1'' pri vstopni točki v Tolminska korita tudi ne smejo več parkirati avtodomi, lahko pa brezplačno stojijo na parkirišču ''P2'' med 7.00 in 22.00

Vabljeni v korita!

---

Poletje v naročju Krna

Vljudno vabljeni na 5. Poletje v naročju Krna, ki se bo odvijalo v Drežnici pod velikim šotorom med 20. in 24. 6. 2019. Bogatemu kulturno-glasbenemu programu smo dodali tudi športni pridih.

 

Program festivala si lahko ogledate tukaj.

---