KBZ - Prijava na ocenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov za pridobitev certifikata kolektivne blagovne znamke IZ DOLINE SOČE

29. 10. 2021

Spoštovani ponudniki, bliža se ocenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov za pridobitev certifikata kolektivne blagovne znamke IZ DOLINE SOČE, ki predstavlja oznako lokalnega geografskega izvora in visoko kakovost izdelkov in storitev.

E26-119.Tradicionalna hrana, Boris Pretnar (tradicionalna),

Vse zainteresirane naprošam, da svoje pridelke in izdelke prijavijo z izpolnjeno vlogo in prijavnico (za vsak izdelek svojo), ki jih najdete na tej povezavi. Ne pozabite na kopije dokazil - če jih nimate to zapišite v vlogi in prijavnici. Kdor potrebuje pomoč pri izpolnjevanju naj se obrne name osebno (TIC Tolmin) ali me pokliče na 041 753 011.

Vloge in prijavnice pošljite po elektronski pošti na  ali na naslov TIC Tolmin, Petra Skalarja 4, 5220 Tolmin, do srede 20. 10. 2021. Ocenjevanje je brezplačno, certifikat velja 2 leti.

Ocenjevanje bo potekalo v petek, 29. 10. 2021, na ta dan tudi dostavite izdelke (za vsak izdelek 2 kosa – eden je za ocenjevanje, drugi za fotografiranje) do 9. ure v Sirarski muzej Mlekarne Planika Kobarid (Gregorčičeva ulica 32). Ob dostavi izdelkov, nas opozorite, če je potrebno izdelek hraniti v hladilniku.

Z modelom razvoja lokalnega okolja bomo vplivali na rast kakovosti celovite ponudbe, povezovanje ponudnikov, razvoj novih in povezanih izdelkov in storitev ter udejanjanje poslovnih idej. Z vsakim novim certificiranim ponudnikom bo KBZ Iz Doline Soče močnejša in prepoznavnejša, od česar bodo imeli koristi vsi sodelujoči ponudniki.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite pri pisanju edinstvene in uspešne zgodbe Iz Doline Soče.

Nekaj več o projektu >

 

Kolektivna_blagovna_znamka_Iz_Doline_Soc__e.png